• Nema proizvoda u korpi.

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Poštovani,

posetom ili kupovinom na Internet prodavnici MiG Dakta prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Internet prodavnica MiG Dakta zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

 

Intelektualna svojina

 

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, ilustracije,  logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo izdavačke kuće MiG Dakta ili njenih dobavljača i ne mogu se koristiti bez naše prethodne saglasnosti. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise.

Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe.

Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi preprodaje robe.

Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Stranice našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je na sajtu  objavljena.

 

 

Kupovina

Cene istaknute na sajtu važe za direktnu kupovinu od izdavačke kuće MiG Dakta. U cenu je uračunat PDV od 10%. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu.

NAČIN KUPOVINE

Naša izdanja možete kupiti na sledeće načine:

– preko narudžbenice

– u knjižarama koje su distributeri naših izdanja.

– porudžbinom preko elektronske prodavnice (online) sa dostavom na kućnu adresu.

NARUDŽBINA PREKO NARUDŽBENICE

Popunjenu narudžbenicu pošaljite na e-mail adresu migdakta@sbb.rs  ili  office@migdakta.com .

ELEKTRONSKA PRODAVNICA

Upustvo za kupovinu:

Odaberite artikal koji želite da kupite i kliknite na dugme „Dodajte u korpu“ koje se nalazi sa desne strane uz sliku artikla.
Ukoliko ste završili sa kupovinom idete na Pregled korpe, popuniti kratak formular sa vašim podacima koji su potrebni za realizaciju kupovine i dostavu proizvoda.

Kada potvrdite porudžbinu vaša porudžbina je evidentirana i biće obradjena najkasnije u roku 24h.

NAČIN PLAĆANJA

Trenutno dostupan način plaćanja za elektronsku prodavnicu je plaćanje pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje porudžbine kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

ISPORUKA

Sve narudžbine dostavljamo putem Post Express kurirske službe. Trošak isporuke plaća poručilac.

ROK ISPORUKE

Nakon slanja narudžbine u e-Prodavnici za isporuku robe potrebno je 1 do 2 poslovna dana

REKLAMACIJE

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Reklamacija se prihvata u roku od tri dana od dana preuzimanja robe.